On-line tervezés ▪

Ha a távolság miatt a személyes találkozásra nincs lehetőség, on-line is igénybe veheti a tervezési szolgáltatásokat.

Ez a következőképpen történik ▪

▪ Küldje el e-mail címemre az adott lakás vagy más jellegű ingatlan pontosan beméretezett alaprajzát, magassági méretekkel együtt (ha gond, segítek, mit kell pontosan felmérni). Pár mondatban írja le a megoldandó feladatot, és amit még fontosnak tart.

▪ Ezután elkészítem az árajánlatot és elküldöm.

▪ Miután megegyeztünk (ha kérdés merül fel, egyeztetünk), elkészítem a terveket, melyeket magyarázattal együtt küldök el.

▪ A távtervezés is nagyon nagy segítség lehet akár a teljes ingatlan, akár egy-egy helyiség felújítása, átépítése, vagy az építkezés előtt, hogy a legjobb megoldások szülessenek. Ami még vonzóvá teszi, hogy ehhez a szolgáltatáshoz sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá.

Tervezés menete Pécsett és környékén

▪ Miután a kapcsolatfelvétel megtörtént, személyes találkozás alkalmával megbeszéljük mi pontosan a tervezési feladat. Elkészítem az árajánlatot.

▪ Megegyezésünk után felmérem az adott helyiséget -eket, és készítek pár variációt a lehetséges megoldásokkal. A vázlattervekből kiválasztjuk a leginkább testhez állót és elkészül a végleges berendezési alaprajz, látványrajzokkal együtt. Ez lesz az alapja a további tervek elkészülésének.

▪ Ezután következhetnek a színtervek, anyag meghatározások, egyedi és beépített bútorok tervei, gépészeti- és elektromos berendezések telepítésének tervei, világítási terv, lámpakiosztás, burkolattervek.

▪ Igény esetén a lakástextíliák, függönyök kiválasztása és tervei, díszítés dekorálás ajánlása. Tervezői művezetés, bonyolítás ugyancsak igény esetén.

▪ Ennél a szolgáltatásnál sok-sok személyes találkozás, egyeztetés után rajzolódnak ki a végleges tervek. A díjazás négyzetméter alapú és térkategóriák szerint történik, az adott tervezési feladatra vonatkozóan.